Ingyenes szállítás 25 000 Ft felett!
Átlagos értékelés:
4,8 (6 vélemény)
(5)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Szabó Ferenc Ignác
2020.11.17
 - 19:55
Tisztelt Gulyashus!
A mai nap megérkezett a rendelésem, sajnos nem vagyok teljesen elégedett!
A megrendelt kolbászok rendben voltak, finomak! A csomagolással már vannak fenntartásaim, egy fólia zacskóba bedobva, amiből kilógott a termék! Ez sem nem higénikus sem nem esztétikus!
A fagyasztott sertésköröm teljesen kiengedett állapotban érkezett! Mivel nem akarom azonnal felhasználni, így már fogyasztásra alkalmatlan, mivel tudvalevő, hogy nem ajánlatos vissza fagyasztani. Ezt elkerülendő a fagyasztott termékeket megfelelő hűtőkocsiban kellene szállítani.
Amiben legnagyobbat csalódtam az a füstölt kolozsvári
szalonna! Ez egy gyorspàcolt éretlen termék, a véres létől lucsogott a csomagolásban, ellentétben az Önök
honlapján leírt termékajánlóval és fényképpel!
Üdvözlettel:
Szabó Ferenc Ignác
+36 30 932 9396
Szatmári Emőke
2020.10.11
 - 17:22
Szeretném megkérdezni, hogy marhanyakkal nem fogják-e bővíteni a kínálatukat? Már többször rendeltem, mindig minden szép, friss és finom volt. A füstölt csülök nagyon-nagyon finom. Kedvenc még innen a kolozsvári szalonna, de az összes terméket csak dícsérni tudom. Több idős néninek is adok le rendszeresen rendelést. Ha kb. 2-3 órás idővallumra be lehetne lőni a szállítás időpontját, az még nagyon jó lenne!
Polgár Gyula
2020.09.09
 - 10:30
Éhes disznó makkal álmodik, én meg a KOLOZSVÁRI SZALONNÁRÓL meg arról a csodáról hogy egyszer majd talán ott szerepel a Kiszállítási területek között a rezedaszagú falum is Zsámbok. Minden nap megnézem hátha megtörténik a csoda !!
Vélemény írása a termékről
Értékelés: