Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett!

Klubtagság

MIÉRT ÉRI MEG GULYÁSHÚS KLUBTAGNAK LENNI?

Minden megrendelése után, melyet a GulyásHús.hu webáruházában ad le, mi jóváírunk 2%-ot hűségpontok formájában.1 Ezt a hűségpontot akár már rögtön, a következő vásárlás alkalmával felhasználhatja kötöttségek nélkül2 vagy szépen összegyűjthet egy nagyobb adagot és akkor használja fel, amikor a legjobb lesz az Ön számára. Hűségpontjainak mennyiségét folyamatosan nyomonkövetheti.3

1 hűségpont = 1 forint

A HŰSÉGPONTOK GYŰJTÉSÉNEK MENETE

A hűségpontrendszerhez történő csatlakozáshoz elengedhetetlen, hogy regisztráljon oldalunkra. Ez a világ legegyszerűbb művelete lesz, csupán meg kell adnia néhány adatot a jobb felső sarokban található fülön. A hűségpontokat csakis a regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni, így ez a művelet mindenképp szükséges ahhoz, hogy Ön is az egyre bővülő GulyásHús klubtagok közé tartozzon, viszont amint regisztrált és belépést követően adja le rendelését, mi minden alkalommal automatikusan jóváírjuk hűségpontjait.

 

Regisztrálok

 

Sose felejtse el, hogy a pont gyűjtéshez lépjen be a fiókjába, hisz, ha véletlenül regisztráció nélkül adja le rendelését, akkor sajnos a hűségpontok nem kerülnek jóváírásra és ezt utólag sem tudjuk módosítani!4,5

MEDDIG HASZNÁLHATOM FEL A PONTOKAT?

A kérdés jogos! A válasz pedig: 180 napig, azaz fél évig.6 A megszerzett hűségpontok ezen idő letelte után törlődnek, addig viszont minden egyes vásárlással halmozza őket és bármikor felhasználhatja!

NÉHÁNY FONTOS RÉSZLET A HŰSÉGPONTRENDSZERRŐL

1A hűségpontokat akciós termékekre is ugyanúgy megkapja, ebben az esetben 1%-ot írunk jóvá a megszokott 2% helyett
2Kuponfelhasználás esetén szintén felhasználhatja a hűségpontjait
3A hűségpontjait belépés után a jobb felső sarokban található menüpont alatt tudja ellenőrizni
4Pontjait a vásárlás oldalon tudja majd beváltani a megrendelés leadása során
5Minden esetben a kifizetett és átvett csomagokért írjuk jóvá a hűségpontokat. Át nem vett és nem kifizetett rendelésekért nem áll módunkban hűségpontokat adni.
6Fontos! A hűségpontjai a jóváírást követően 180 napig érvényesek! Ezután törlődni fognak.

 

Regisztrálok

A GulyásHús Klubtagsági rendszer 2020.11.19. napjától érvényes, felhívjuk szíves figyelmét, hogy ezen időpont előtt, illetve regisztráció nélkül leadott rendelései után hűségpontokat utólagosan nem áll módunkban jóváírni. Továbbá két különböző vásárlói fiók hűségpontjait nem lehetséges összevonni. A változtatás jogát fenntartjuk.

Önnek ajánlott termékeink