Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett!

Blog

Miért fontos a húsfogyasztás?

Miért van szükségünk húsra? Fontos egyáltalán a hús? A vegetáriánusok egészségesebbek, mint akik húst is fogyasztanak? Az utóbbi években a húsfogyasztáról való elképzelés nagyon megosztó és szélsőséges lett. Egyesek szerint csak a zöldség az egyetlen megoldás, mások húst hússal esznek. De mi lehet az igazság? Olvassa el cikkünket és kiderül!

2020.12.28 07:00
Szilveszteri ételajánló

Bár a mai rohanó világban már egyre kevésbé hiszünk a babonákban és a hagyományok sem bírnak már akkora erővel, mint korábban. A szilveszter és az új év első napja mégis kivétel, ilyenkor a legtöbben nem tudunk ellenállni a babonának. Az év első napján elengedhetetlen, malacot és lencsét együnk. A hagyomány szerint ugyanis a malac kitúrja a szerencséket, a lencse pedig bőséget hoz. Nézze meg néhány tippünket az újév első napjára.

5+1 tipp a karácsonyi készülődéshez

Aki hosszú ideje látja vendégül minden évben a családot, a legtöbb meglepetésre már felkészült, de mindig akadnak váratlan fordulatok. Azt leszögezhetjük, hogy a karácsonyi konyhai előkészületek kulcsa a tervezésben rejlik. Viszont az is szinte biztos, hogy így sem fog sikerülni teljes mértékben, amit elterveztünk. Nézzük karácsonyi 5+1 tippünket a hatékony készülődéshez!

2020.11.19 07:00
GulyásHús Klubtagság

Nagyra értékeljük hűségét! Mától hivatalosan is elindult a GulyásHús Klubtagság MINDENKINEK, ráadásul most 500 forint értékű hűségponttal kedveskedünk minden új vásárlónknak! Gyűjtse minden egyes rendelése után pontjait, használja fel, amikor akarja, kötöttségek nélkül! Olvassa el részletes leírásunkat a programról és élvezze előnyeit már MA!

2020.11.02 07:00
Mire jó az oregánó?

Az oregánót manapság főként az olasz ételek fűszereként ismerjük, pedig nagyanyáink közkedvelt fűszere volt, ha épp nem volt otthon majoranna, ezért is ismerhetjük vadmajorannának is. Nem számít különösebben kuriózumnak, a legtöbb háztartásban megtalálható. De vajon mit tudunk róla?

2020.10.19 07:00
Kés kisokos

Általában azt mondjuk, hogy elég 3 kés a konyhában, egészen pontosan egy kicsi, egy nagy és egy recés kés. De vajon ez a legpraktikusabb megoldás? Ha igen, melyik legyen az a 3 kés?

3 rendkívül gyors és ízletes recept a rohanós hétköznapokra

Ha Ön is szeret a hétköznapokban is főttételt készíteni családjának, akkor bizonyára ismerős, hogy a munka és sok egyéb teendő mellett egy hosszú nap után nem mindig szeretünk órákon át a másnapi ebéd készítésével foglalkozni. Amennyiben magára ismer vagy szeretne kipróbálni gyorsan elkészíthető, praktikus ételeket, olvassa tovább cikkünket.

Hogyan tároljuk ételeinket biztonságosan

Éppen hazaért a heti élelmiszer bevásárlásból, kezében finom friss zöldségekkel, érett, lédús gyümölcsökkel teli táskákkal és a választott hússal az elkövetkező hétre. De mi következik? Fárasztó feladat, hogy mindent el kell tenni, helyet kell találni a hűtőben és a fagyasztóban…

A bolognai spagetti tagliatelle tésztával az igazi!

Ez a klasszikus olasz étel nemcsak az olaszok kedvence, hanem világszerte mindenki szívesen fogyasztja.

De vajon hányan tudják mi a története?

2020.09.01 07:00
Elindult a GulyásHús Blog!

Kedves Vásárlónk!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy elindult blog rovatunk, ahol érdekes tartalmakkal, recept ötletekkel és konyhai praktikákkal szeretnénk megkönnyíteni és változatosabbá tenni a konyhai előkészületeket!

Önnek ajánlott termékeink