Blog

2020.10.19 07:00
Kés kisokos

Általában azt mondjuk, hogy elég 3 kés a konyhában, egészen pontosan egy kicsi, egy nagy és egy recés kés. De vajon ez a legpraktikusabb megoldás? Ha igen, melyik legyen az a 3 kés?

3 rendkívül gyors és ízletes recept a rohanós hétköznapokra

Ha Ön is szeret a hétköznapokban is főttételt készíteni családjának, akkor bizonyára ismerős, hogy a munka és sok egyéb teendő mellett egy hosszú nap után nem mindig szeretünk órákon át a másnapi ebéd készítésével foglalkozni. Amennyiben magára ismer vagy szeretne kipróbálni gyorsan elkészíthető, praktikus ételeket, olvassa tovább cikkünket.

Hogyan tároljuk ételeinket biztonságosan

Éppen hazaért a heti élelmiszer bevásárlásból, kezében finom friss zöldségekkel, érett, lédús gyümölcsökkel teli táskákkal és a választott hússal az elkövetkező hétre. De mi következik? Fárasztó feladat, hogy mindent el kell tenni, helyet kell találni a hűtőben és a fagyasztóban…

A bolognai spagetti tagliatelle tésztával az igazi!

Ez a klasszikus olasz étel nemcsak az olaszok kedvence, hanem világszerte mindenki szívesen fogyasztja.

De vajon hányan tudják mi a története?

2020.09.01 07:00
Elindult a GulyásHús Blog!

Kedves Vásárlónk!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy elindult blog rovatunk, ahol érdekes tartalmakkal, recept ötletekkel és konyhai praktikákkal szeretnénk megkönnyíteni és változatosabbá tenni a konyhai előkészületeket!