Ingyenes szállítás 25 000 Ft felett!

Sült szalonna (pörc)

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4,5 (11 vélemény)
(9)
(0)
(1)
(1)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Gyula Polgár
2021.01.26
 - 07:44
Nagyon jól néz ki, gusztusos. Rendelnék én is, de ha valamikor is nagy öröm fog érni az pedig az lesz amikor a szállítási sor végén oda lesz írva egy település neve: Zsámbok. Mind olyan nevek szerepelnek ahol az áruházak egymást érik. Az internetes vásárlás lényege az volna hogy ellátni azokat a kis településeket ahol csak egy kis boltocska működik, szerintem !!
Lugosi
2021.01.19
 - 17:35
Hát nekem nem jött be. Egy darabbab egy rágós zsíros cafat. A bőre olyan szőrös hogy az csuda. Tanulópénzt bőven megfizettem hisz 5 tételből 2 ehetetlen. Ráadásul a kért mennyiség szinte duplája érkezett ezekből a termékekből. Köszönöm én többet nem fogok rendelni semmit.
Ceiner Györgyné
2021.01.19
 - 01:23
A pörccel kapcsolatban többször kértem, hogy kisebb darabokban kérem szállítani, de ez még egyszer sem valósult meg, ilyen nagy, kb.1/2 kg-os darabokban túl zsíros, élvezhetetlen, most a legutóbbi szállítású pedig korom feketére leégett az egész alja, ezért nem volt roppanós, és élvezhetetlen volt az íze, érződött rajta az égett szag. A bór nélküli tepertővel többet nem kísérletezek, mert annyira nem olcsó, hogy kidobjuk, mivel olyan sápadt, hogy nincs gusztusunk megenni, és ráadásul tocsog a zsírtól, nincs kinyomva,és a legtöbbje akkora, hogy egyáltalán nem guszta kb, mint egy közepes burgonya.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: