Jól kenhető, krémszerű, marhamájkrém.
Ivóvíz, Marhamáj 25%, Búzaliszt, Baromfibőr, Szójaliszt, Marhafaggyú, Nitrites pác só keverék (étkezési só, tartósítószer: nátrium-nitrit), Fűszer
A termék mustárt és zellert is felhasználó üzemben készült.
630,00 kJ
150,00 kcal
1,50 g
A tápérték átlagos értéket tartalmaz!
Száraz, hűvös helyen tárolva, a dobozon jelzett időpontig. Felbontás után tárolja hűtve, és 3 napon belül fogyassza el!
A Szegedi marhamájkrém tökéletes választás szendvicsekhez reggelire, tízórai, de akár uzsonnára és vacsorára is. Fogyasztás előtt ajánljuk lehűteni a legjobb íz elérése érdekében. Ajánljuk szendvicsekhez csomagolt csemege karaj és cigánysonka termékeinket is.